dinsdag 30 juli 2013

forelvijver de eemhof: Kleine vijver weer zo goed als witvis vrij!

Kleine vijver weer zo goed als witvis vrij!
Er werd de laatste erg goed gevangen in de kleine vijver, maar...............het was niet de vis waar men voor kwam. Hele scholen kleine witvis nam de vijver over. De forel had geen schijn van kans om bij het aangeboden aas te komen. Vooral onze gasten die met de dobber vissen en met meelwormen een mooie forel wilden haken hadden bijzonder veel last van de vele witvisjes. Een zelf gevangen forel meenemen om lekker op de bbq te grillen werd dan ook steeds lastiger. Wij wisten wel dat er wat witvis aanwezig was, maar hadden er niet op gerekend dat het in zo korte tijd zo explosief zou toenemen.
We hebben nogal drastische maatregelen moeten nemen. We hebben een professioneel bedrijf ingehuurd om met de zegen alle vis in de kleine vijver te vangen en witvisvrij te maken. Dat hebben wij vandaag, vrijdag 21 juni 2013, laten uitvoeren.
Wij willen al onze gasten die zich hebben geƫrgerd aan het voortdurend vangen van de verkeerde vissen hierbij onze welgemeende excuses aanbieden. Wij pretenderenen forelvijvers te zijn met grootste visdichtheid (lees: foreldichtheid), waar nog echt op forel kan worden gevist.
U bent weer van harte welkom om op onze mooie sterke forellen te komen vissen, maar nu zonder de kleine witte spelbedervers.
Forellenvisvijvers de Eemhof,
Jan Vuysters


eemhof forelvissen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten